خوش آمدید

مرجع گرافیک و کد نویسی

محل نمایش تبلیغات شمامحل نمایش تبلیغات شمامحل نمایش تبلیغات شمامحل نمایش تبلیغات شما

امکانات وب
Code

پر مخاطب ها
Favorite Posts

خبرنامه
NewsLetter

عضویت
Register

نام کاربري :
رمز عبور :

تشخیس ترکیدگی لوله
نویسنده : haniye پنجشنبه 29 آذر 1397 - 11:19

دستگاه نشت یاب چیست؟

دستگاه نشت یابی  برای فهمیدن ترکیدگی لوله و نشت دیوار از امواج رادیویی استفاده می کند. در این این دستگاهها یک گیرنده و فرستنده تعبیه شده است که داخلی یک محفظه ی کپسولی قرار دارند. این کپسول روی مکانهایی که احتمال نشتی در آنها وجود دارد.

مانند دیوار ها و لوله ها حرکت می کند، این دستگاه امواج را به سمت لوله ها میفرستد و امواج برگشتی را دریافت میکند. پس از آن دستگاه نشت یاب با استفاده از تکنولوژی های کامپیوتری وجود نشتی داخل لوله‌ ها یا دیوار را مشخص می کند.

 

دلایل مختلفی که باعث ترکیدگی لوله می شود:

  • قرار گیری لوله های فلزی در خاک آهکی یا محلی که باعث خوردگی لوله می شودکه به مرور زمان باعث ترکیدگی لوله می شود.
  • قرار گرفتن دو عدد لوله فلزی غیر هم جنس در کنار هم که باعث واکنش شیمیایی و خوردگی لوله ها و ترکیدگی لوله می شود.
  • حدیده کردن بیش از حد لوله فلزی توسط لوله کش ناشی که باعث نشت آب هنگام بالا رفتن فشار آب می شود.
  • انبساط و انقباض لوله فلزی آب گرم، مخصوصا در اتصالات لوله شوفاژ که باعث شل شدن اتصالات می شوند.
  • افزایش ناگهانی فشار آب در لوله ها مخصوصا شب ها که مصرف آب کم شده و فشار عمومی لوله های آب زیاد است.

معمولا دراکثر مواقع محل ترکیدگی لوله به طور دقیق مشخص نمی شود و فقط آثار نم و رطوبت و چکه آن معلوم است که برای تشخیص فقط می توان از دستگاه نشت یابی استفاده کرد و محل دقیق نشت یابی را شناسایی کرد.

لوله های گالوانیزه یا آهنی : بزرگترین ایراد این لوله ها پوسیده شدن و فرسوده شدنشان است که امروزه جای خود را به لوله های نسل جدید (پلاستیک – پنج لایه) داده اند اما در خیلی از ساختمان های بالای 10سال به کار رفته است .

لوله های پلاستیک این لوله ها فواید و معایب زیادی دارند .

مزایا : وزن کم ، حمل ونقل راحت و نصب آسان .

معایب : انبساط طولی زیاد (جریان آب گرم باعث افزایش سایز طولی می شود) ، تحمل حداکثر  20بار و در سیستم های گرمایشی نفوذ اکسیژن که باعث فرسودگی و نهایتا منجربه ترکیدگی لوله  می شود .

لوله پلیکا : هر سازه به مرور زمان دچار افت و نشست می شود و اگر لوله های پلیکا بکار رفته از جنس مرغوب نباشد بر اثر این نشست ها درچار شکستگی می شوند .

لوله های پنج لایه : این نوع لوله بی نقص ترین لوله ها بازار به حساب می آیند اما نکته حائز اهمیت این است که شخصی با این لوله کار می کند باید دوره های آموزشی را گذرانده باشد .

 

علت شکستگی های لوله :

علل شکستن لوله ها موارد گوناگونی هستند. به عنوان مثال ممکن است وقتی لوله گرفته می شود با وارد کردن فشار زیاد به لوله گرفته شده احتمال شکستن و نشتی آن را بالا ببریم. در این موارد باید دقت کنید اگر لوله ها قدیمی هستند به طور کلی تعویض شوند.

علاوه بر یخبندان که عامل اصلی شکستن لوله هاست، دلایل دیگری نیز وجود دارند که شما را مجبور میکنند به یک لوله کش زنگ بزنید، مثلاً قدیمی بودن لوله کشی و یا آسیب رسیدن به لوله ها در ساختمان بر اثر کارهای ساختمانی و غیره.

ممکن است از طریق سیستم مرکزی فشار زیادی به لوله وارد شود و این کار موجب شکستن لوله ها شود. همچنین در برخی از لوله کشی ها خطاهایی در اتصالات و نحوه لوله کشی اتفاق می‌افتد که به مرور موجب نشتی و یا شکستن لوله خواهد شد.

نشتی های کوچک نیز ممکن است با گذشت زمان شکستگی های بزرگ ایجاد کنند و خسارت های بیشتری وارد نمایند. پیدا کردن نشتی احتمال شکستگی لوله در اثر نشتی و رفع آن در اسرع وقت می توانند از این خسارت جلوگیری کند.

 

رعایت اقدامات در زمان شکستن لوله:

گر لوله های خانه شما شکست و آب جاری شد بهتر است، تا متخصصین تاسیسات بیایند و مشغول تعمیر شکستگی شوند، کارهای زیر را انجام دهید تا آسیب به حداقل برسد:

۱-فلکه آب را ببندید:

شیر فلکه اصلی را ببندید. این شیر فلکه در کنتور ورودی واقع شده است. یا اینکه در خانه های آپارتمانی ممکن است در کابینت زیر سینک آشپزخانه پیدایش کنید. یا اینکه در نقطه ورودی لوله آب به خانه می توانید آن را بیابید.

با باز کردن تمام شیرهای آب سرد، آب سرد لوله ها را تخلیه کنید. اگر نشت آب در سقف بوده باشد مراقب باشید که زیر آن قرار نگیرید چون احتمال اینکه گچ مرطوب شده سقوط کند می رود. اگر سقف شروع به برآمدگی کرد می توانید با ایجاد کردن سوراخ هایی به تخلیه آب کمک کنید.

۲-سیستم گرمایش خود را خاموش کنید:

گرمایش مرکزی را خاموش کنید. پکیج یا هرنوع سیستم گرمایش دیگر را خاموش کنید. اگر گرمایش شما با بخاری است مشکلی نیست. سپس شیرهای اب گرم را باز کنید تا لوله های آب گرم خالی شوند.

۳-لوازم الکتریکی را خاموش کنید:

لوازم الکتریکی ای که مرطوب شده اند را مانند لامپ ها، مهتابی ها و… خاموش کنید و به آن ها دست نزنید.

۴-لوله کش متخصص خبر کنید:

برای اینکه محل ترکیدگی لوله مشخص شود و تعمیر شود بلافاصله تماس بگیرید تا لوله کش های متخصص تاسیسات در خانه شما حاضر شوند و نسبت به تعمیر اقدام کنند.

 

لوله های یخ زده:

هنگامی که آب یخ می زند منبسط می شود و می تواند منجر به شکستن لوله شود. به خصوص زمانی این اتفاق می افد که لوله ها محافظت نشده باشند. بنابرین تا زمانی که یخ درون لوله آب نشود شما متوجه شکستگی لوله نخواهید شد.

اگر آب ساختمان شما قطع است و فکر میکنید که این مورد به خاطر یخ زدن لوله هاست، آنها را چک کنید تا ببینید نشانه هایی از شکاف یا آسیب دیگری پیدا می‌کنید و حتما یک لوله کش متخصص خبر کنید.

در مورد لوله های یخ زده نیز باید شیر فلکه اصلی را ببندید و لوله ها را از آب خالی کنید.

چون طول میکشد تا یخ درون لوله آب شود در این زمان فرصت دارید تا وسایل و لوازم را از نزدیکی محل یخ زدگی دور کنید.

اگر می خواهید قسمت یخ زده لوله را گرم کنید بهتر است با آب داغ این کار را بکنید و از مشعل های حرارتی استفاده نکنید.

بازدید : 400
صفحات وب
از دیگر مطالب ما هم دیدن فرمایید!
درباره وب
About Us
آمار سایت
Statistics
آنلاین :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته گذشته :
بازدید ماه گذشته :
بازدید سال گذشته :
کل بازدید :
تعداد کل مطالب : 6
تعداد کل نظرات : 0